Michele tagged me...

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup anda?
Makanan, udara dan air. No la haha... Keluargaku kawanku dan semua benda yang saya ada sekarang.

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
Honey greentea yang dibeli kat zoo negara = =

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
mana-mana pun boleh lah saya pun x tau.

4. Berapa lama anda rasa hubungan anda kekal?
sangat lama, saya harap = =

5. Adakah anda dilamun cinta?
Xde la of coz.

6. Di manakah restoran terakhir anda makan malam?
X ingat hahaha.

7. Namakan buku terakhir yg anda beli?
xing kong xia de yue ding [perjanjian(?) yang dibuat di bawah sky yang ada bintang]

8. Apakah nama penuh anda?
Lim Kai Xing

9. Anda lebih senang dengan mak atau bapak?
Mak gua.

10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk kali pertamanya dalam hidup yg ni.
Saya x faham soalan ni = =

11. Sebutkan 8 sahabat yang paling rapat dengan anda.
Shu Ern, Shuing Li, Jing Yee, Hui Wei, Michele, Lai Chin, Xin Hui, Pui ping. Ada banyak lagi la.
12. Adakah anda mencuci pakaian sendiri?
Ada lah.

13. Tempat paling seronok yang anda mahu pergi.
Bilik tidur saya.

14. Pelukan atau ciuman?
Dua-dua pun mau gua.

15. Butirkan 5 tentang orang yang tag anda.
- Orang yang suka ketawa.
- Comel
- Kurus & tinggi
- cantik & baik hati
- Takut banyak benda 

16. 8 perkara yang amat saya gilai buat masa ini.
- Online
- Tidur
- main
- dengar lagu
- nyanyi
- Makan
- tonton tv
- baca

17. 8 perkara yang sering diucapkan
- Zadao
- Wo ding
- Omg
- wo ding ta mama de fei
- Apa ini
- Nak pergi mati tak
- pergi mati la
- hahaha

18. 8 buah buku yang terbaru anda baca
- buku teks account
- Nexus, prinsip perakaunan
- Latihan b.cina ting4
- Buku text bahasa cina
- Sejarah text book
- Success, biology
- Biologi textbook
- buku conteng saya

19. 10 lagu yang saya boleh dengar berulang kali-
10 lagu yang saya sebut korang pun tak tau

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
- jgn mudah percaya orang lain
- love might b a lie (tat's wat i feel)
- appreciate evrything u have
- be brave
- love ur family bcoz they always love u no matter what happen.
- berjimat cermat kerana money akan habis dan it's hard to earn money.
- Ur sacrifices will be paid
- always do things u wanna do coz u wont know wat's going to happen in the future.


21. Mari men'tag 3 orang lain
- Jing Yee
- Sab
- Xian Jin

 

Sekian, terima kasih.

khappystarx 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()